Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Suomalaisen nykyfilosofian historia" by Jukka HankamÀki " eBook PDF Kindle ePub Free

Suomalaisen nykyfilosofian historia

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Suomalaisen nykyfilosofian historia
  • Author : Jukka HankamĂ€ki
  • Release Date : January 13, 2015
  • Genre: Philosophy,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 2046 KB

Description

NELJÄNNESVUOSISATA SUOMALAISTA FILOSOFIAA



Filosofia on kukoistanut harrastajien, koulujen ja kansalaispiirien keskuudessa, mutta minne elÀvÀ filosofia katosi yliopistojen laitoksilta?

TÀmÀ teos on suomalaisen nykyfilosofian historia, jossa tarjotaan vaihtoehto historian juhlakirjojen maalaamalle kuvalle filosofiasta.

Filosofian tohtori Jukka HankamÀen omaelÀmÀkerrallinen silminnÀkijÀtodistus laajenee syvÀlle kÀyvÀksi analyysiksi akateemisesta vallankÀytöstÀ ja suomalaisen filosofian vaietusta puolesta. Teoksessa piirretÀÀn tarkasti dokumentoitu kuva keskeisimpien filosofisten konfliktien taustoista ja syistÀ niin osapuolten kuin todistajienkin nÀkökulmasta, eikÀ kirja pÀÀstÀ lukijoitaan vÀhÀllÀ.

Tiedepoliittisena manifestina teos sisĂ€ltÀÀ haasteen myös tulevaisuudelle. Filosofian olemus ei kiteytynyt Sokrateen kuolemassa vaan Sokrateen olemus sovinnaisen filosofian omassa kuolemassa. Osallistu siis hilpeĂ€sti kuningastieteen ruumiinvalvojaisiin, sillĂ€ kerrankin filosofian laitoksilla tapahtuu. On lohdullista, kun patologin pöydĂ€n preparaatti heilahtaa – on rohkaisevaa, jos filosofiaruumiin silmĂ€luomi vĂ€rĂ€htÀÀ!


PDF Ebook Download "Suomalaisen nykyfilosofian historia" Online ePub Kindle